Hundeejer tager på ferie: Få dage senere kommer den vanvittige besked fra hundepasseren

Nyheder

03/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Casper Nissen Nelson

Hundeejeren er mistænkelig efter hundepasseren fik hunden aflivet.

En fortvivlet hundeejer har anklaget sin hundepasser for at få sin hund aflivet uden at have rådført sig med ham først - og hævder, at hundepasseren ikke engang fortalte ham, at hans hund var syg før 12 timer efter, at hun var blevet aflivet.

Det skriver Mirror

Manden fra Vancouver, Canada, forklarede, at han var væk på ferie og havde hyret en hundepasser til at passe sit ni år gamle kæledyr, som han beskrev som "rask".

Men et par dage inde i sin tur modtog han en besked fra hundepasseren, der hævdede, at hans hund ikke havde det "godt", sammen med en video af hans elskede dyr "på randen af ​​at dø".

Hundepasseren videresendte senere lægeregningerne og dødsattesten til ejeren, da hunden skulle aflives hos dyrlægerne, men oplysningerne fik dyreejeren til at ryste - da det så ud til at bekræfte, at hunden faktisk blev aflivet omkring 12 timer før passeren. fortalte ham, at hans hund ikke havde det godt.

Tager på ferie og så bliver hunden aflivet

I et indlæg på Legal Advice-forumet på Reddit sagde manden:

"Min sunde ni-årige baby er lige død. Jeg er på ferie med familien, og vi fik at vide af hundepasseren, at hun blødte meget og døde. Det hele skete mens vi var væk. Hundepasseren sendte derefter lægeregningerne og dødsattesten til os, som fortalte os at der var noget som ikke stemte. Dødsattesten har det forkerte navn på min hund (første og sidste) og fødselsdato, men et lignende navn. De har hendes snor og ID, jeg er usikker på hvorfor hundens faktiske oplysninger ikke blev registreret," skriver manden i sit opslag og fortsætter:

"Dødsdatoen og -tidspunktet var for 25 timer siden og passerne underrettede os først for 12 timer siden ved at sige 'åh, hun har det ikke godt' og sende os en video af vores hund på randen af ​​at dø i en blodpøl. Sedlen fra lægen siger kun 'Fælles dødshjælp'. Betyder det, at min hund blev aflivet? Hundepasserens historie giver ikke længere mening, da de har undladt at underrette os til tiden og lade som om, at hunden var okay for 12 timer siden, da hun allerede døde for 25 timer siden. I et tilfælde, hvor de brugte falske oplysninger om hendes navn og fødsel, ville dette tillade dem at aflive min hund? Hvis ja, kan jeg så sagsøge dem for at bruge misinformation? Nogen tips og råd? Jeg savner min hund så meget, jeg har to dage mere, før jeg vender tilbage til landet."

Rod i forklaringerne

I en opdatering til opslaget afslørede manden, at han have været i kontakt med dyrlægen, som bekræftede, at de ikke vil kremere hans hunds krop, før han er hjemme igen, og fortalte ham også, at hundepasseren ikke kontaktede beredskabet før klokken 11: 20.00 - på trods af at han vidste, at hunden blødte omkring kl. 8.00.

"Hundepasseren 'indrømmede', at han løg om tiden. Min hund døde faktisk kl. 00:07 i stedet for kl. 12:07. Da dette er tilfældet, er den nye historie, de indrømmer, at de så min hund blødte kl. 20.00, BESLUTTEDE AT TAGE TIL SVØMNING FØRST, og så da de kom tilbage tog de hende til dyrlægen, men da var det for sent." skriver hundeejeren og tilføjer:

"Jeg kom i kontakt med dyrlægen. Mit kæledyrs krop er blevet sikret, og de vil ikke kremere, før jeg er tilbage. De lod mig også vide, at hundepasseren ikke kontaktede dem før kl. 23:20, da de ikke vidste, om hun var stadig i live. De fik kontakter til nødtjenester. Jeg ringede til nødtjenesterne, og de havde ingen optegnelser om mit kæledyr. Hundepasseren besluttede ikke at redde hende. Alt er sløret for mig lige nu, og ingen ved, hvordan hun døde. "

Kan være sket som sitteren siger

Kommentarer til opslaget var hurtige til at sende deres kondolencer til hundeejeren, og mange af dem sagde, at han var nødt til at kontakte politiet og komme til bunds i, hvad der skete med hans hund.

En person skrev: "Da dyrlægen stadig har din hunds krop, burde du være i stand til at få foretaget en obduktion."

En kommentator påpegede dog også, at der er medicinske tilstande såsom hæmoragisk gastroenteritis (HGE), der kan være dødelige selv hos ellers sunde hunde - hvilket kan have forårsaget hundens død. De sagde:

"Der er medicinske tilstande, såsom hæmoragisk gastroenteritis, der kan dræbe en sund hund på mindre end 24 timer og vil have symptomer svarende til det, du beskriver. Ikke for at forsvare din dyrepasser, men for at lade dig vide, at døden, som du beskrev, er faktisk en medicinsk mulighed."

Mest læste

ANDRE NYHEDER