Hvem er Hundefan.dk

Her kan du læse mere om hvem vi er.

Navnet Hundefan.dk beskriver egentlig meget godt, hvem vi er. Vi elsker hunde og at skrive om dem, og generelt bare alt hvad der har med hunde at gøre. Derfor finder du her på siden masser af informationer om alt fra hundemad til hundelegetøj til opdragelsesteknikker, som du kan bruge på din hund. Så hvis du er lige så vild med menneskets bedste ven, som vi er, så er du uden tvivl kommet til det helt rigtige sted.

Et liv med hund

Hunden bliver ofte kaldt for menneskets bedste ven, og det er ikke uden grund. Hunden bliver nemlig for mange ejere en fortrolig, som er en vigtig del af familien. Derfor ønsker mange ejere kun det bedste for deres firbenede familiemedlemmer, hvilket vi her hos Hundefan.dk sagtens kan nikke genkendende til.

Derfor finder du hos os bl.a. vejledninger til, hvordan du finder det rigtige hundemad til din hund, eller hvor du kan købe det bedste hundelegetøj. Vi går lige så meget op i hundenes trivsel, som du gør, så du finder selvfølgelig også masser af råd til, hvordan du sørger for, at din hund trives bedst muligt. Derfor kan du f.eks. finde råd til, hvordan du undgår, at din hund får såkaldte ”doggymares” – altså hundemareridt.

Når to bliver til tre

Hvis dig og din kæreste – eller måske bare dig selv – går og drømmer at tilføje en lille ny hvalp til familien, så er Hundefan.dk den oplagte side at besøge. På vores blog kan du nemlig finde artikler, som kan hjælpe dig igennem den proces, det er at udvælge den helt rigtige hvalp for dig og din familie. Her på siden kan du f.eks. finde vejledninger til at finde frem til hvilken race, der vil passe bedst til dig og din livsstil, eller tips og tricks til hvordan du lærer din hund at adlyde kommandoer.   

Du kan også finde gode råd og vejledning til, hvis det ikke er en ny hvalp, der er på vej, men en baby. Hvis du venter dig og er lidt nervøs om, hvorvidt din hund vil komme godt ud af det med babyen, så er der hjælp at hente på vores blog. Her kan du finde gode råd, til hvordan du tilvender din hund til den kommende familieforøgelse, så din hund er klar til at gennemgå denne livsforandring sammen med dig.   

Alt det nuttede og sjove

Hunde fylder så meget i mange menneskers liv, fordi de, udover at være en trofast kammerat igennem livet, også generelt er utroligt nuttede og enormt sjove. Derfor finder du hos Hundefan.dk også alt muligt ekstra viden om hunde. Du kan f.eks. læse om de 10 mest almindelige racer her i Danmark eller lære om, hvordan du kan tage din hund med på ferie, så i kan nyde sommeren sammen.

Der er altså masser af interessant læsning, som venter dig her på siden. Om det så er for at lære nye og spændende ting om din firbenede ven, eller om det er for at få råd til et specifikt aspekt til det at være hundeejer, så har du rig mulighed for at finde lige det, som du leder efter her på Hundefan.dk.

Det bedste hundemad

Vi skriver om hvor og hvordan du kan finde det bedste hundefoder så du kan få en glad og sund hund.

Det bedste legetøj

Din hund skal ikke kede sig og et aktivt liv for din hund er vigtig. 

Undgå doggymares

Giv din hund den bedste søvn.