Sådan forbereder du dig på hundens første måneder

Sponseret indhold

26/06/2023

Skrevet af Mikkel Preisler

Hvis du længe har gået og tænkt på, at du godt kunne tænke dig at at anskaffe dig en hund, så er det helt forståeligt. Det er ikke uden grund, at man siger, at hunden er menneskets bedste ven, og når man anskaffer sig en hund, anskaffer man sig en ven for livet. Der er heller ikke noget bedre end at komme hjem til en hund, der er ovenud lykkelig for at se en.

Dette skal du blandt andet forberede dig på

Dog er der også mange ting, som man skal tænke på, når man får fat i en hund. Herunder kan du læse et par ting, du skal forberede dig på, når du anskaffer dig en hund. 

  • Hvis du arbejder i mange timer om dagen, så kan du godt forberede dig på at komme hjem til et gulv, der er blevet tisset på. Hvalpen ved nemlig ikke fra starten af, at den skal tisse udenfor, og det er derfor noget, du skal træne den til.

  • Generelt skal hvalpe bare trænes en masse især i de første måneder af dens liv. Selvom hunden aldrig bliver for gammel til at lære nye ting, kan man lige så godt lære den, at den for eksempel ikke skal bide i sofaen fra starten af. 

  • Når man træner sin hvalp, har den en meget større motivation for at lære, hvis den ved, at den får en belønning for det. Hvis du gerne vil give din hund de bedste belønninger, så bør du tage et kig på Bullerbox.dk! På denne side kan du melde dig til et abonnement, som giver dig muligheden for at give din hund en masse nyt legetøj og lækre godbidder hver måned, som du blandt andet kan bruge i hundens træning.

  • En hund skal have en masse aktivitet hver dag, både på grund af, at det er vigtigt for den at motionere, men også fordi den har brug for at blive stimuleret. Hvis du gerne vil have et par idéer til, hvad du kan lave med din hund, så læs mere her, hvor det er muligt at finde inspiration blandt andet.

Mest læste

ANDRE NYHEDER