Gravhundens boblebad: Kiro erobrer nettet med sin charme

Elskede hunde

03/08/2023

Skrevet af Casper Nissen Nelson

Kan din hund lige at bade? Det kan Kiro i hvert fald. Se med i videoen.

Hvis du nogensinde har spekuleret på, om hunde kan lide boblebade, så lad mig introducere dig for Kiro, den mest charmerende gravhund, du nogensinde vil møde!

Denne lille fyr er blevet en internetsensation, og det er ikke svært at se hvorfor.

Forestil dig dette: En lille gravhund, der løber ind i et badeværelse, hopper op i et badekar fyldt med bobler og dykker hovedkulds ind i skummet.

Kiro elsker vandet, hvad enten det er i naturen eller i badekarret derhjemme. Hans ejer deler ofte de sødeste videoer på TikTok af Kiro, der svømmer rundt i en sø med sin redningsvest på. Men det er hans boblebadevideoer, der virkelig har stjålet folks hjerter.

I en af videoerne ser vi Kiro, der ivrigt bider efter vandstrålen, mens badekarret fyldes. Og når han endelig er færdig med sit bad, har han det mest bedårende skumskæg på sin lille snude! Efter hans skummende eventyr slapper Kiro af på sengen med sin yndlings legetøj, en stor plys gulerod.

Men det er ikke første gang, Kiro har charmeret internettet med sine badeeventyr. Tidligere i år blev en anden video af ham delt, hvor han hoppede rundt i badekarret, og den blev set af næsten fem millioner mennesker!

Hvis du overvejer at give din egen firbenede ven en luksus boblebadoplevelse, skal du huske at bruge hundesikre sæber.

En ting er sikkert: Med Kiro som inspiration vil din hund helt sikkert elske det

Mest læste

ANDRE NYHEDER