Labrador ignorerer ejerens kølende tiltag og vælger solen til: TikTok elsker det

Elskede hunde

05/08/2023

Foto: TikTok
Foto: TikTok

Skrevet af Casper Nissen Nelson

I denne varme har både mennesker og dyr det svært. Men med den rette forberedelse kan man klare det bedre. Det var også tanken hos en hundeejer i USA, som en sjov TikTok-video demonstrerer.

Hun sørgede for at skabe skygge i huset ved at trække gardinerne for, fyldte hundebadet i haven med masser af vand, tændte for ventilatorerne og placerede endda hundens tæppe i køleskabet.

Men som TikTokeren humoristisk forklarer, var alle disse foranstaltninger forgæves. Hendes labrador, Ollie, lod sig ikke påvirke af varmen.

I stedet for at søge skygge, lagde Ollie sig muntert ud i den brændende sol. Liggende på ryggen og nydende solskinnet, virkede Ollie til at være helt tilfreds med det "behagelige" vejr. Hundeejeren var forbløffet, og internettet morede sig.

Den korte video er allerede blevet set over 3,4 millioner gange og har modtaget tusindvis af kommentarer.

Varmen kan være farlig for hunde

Dyrevelfærdsorganisationen PETA advarer om, at intens varme kan være meget farlig for hunde. Dette skyldes, at vores pelsede venner kun har et begrænset antal svedkirtler - på poterne og trædepuderne. De regulerer hovedsageligt deres kropstemperatur gennem tungen og næsen, hvilket er grunden til, at hunde trækker vejret hurtigt.

Det er vigtigt ikke at overanstrenge hunde i høje temperaturer og altid sørge for, at de har adgang til en fyldt vandskål.

Hvis du vil forkæle din hund i varmen, kan du nemt lave en forfriskende "hundeis" derhjemme.

Du skal blot putte en lille portion hundefoder (helst tørfoder) i en plastikpose, fylde den med masser af vand og lægge den i fryseren. Efter et par timer er "hundeisen" klar, og du kan fjerne posen inden servering.

En slikkefest for vores pelsede venner - forfriskende og kølende.

Mest læste

ANDRE NYHEDER