Gravid kvinde var bekymret over hunds stinkende prutter: Da sandheden kom frem blev hun rasende

Nyheder

27/06/2023

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Skrevet af John B Collie

Mere end fem uger, et utal af besøg til dyrlægen og enorme regninger skulle der til, før at kvinden fandt ud af, hvad der var galt. Så blev hun sur.

Flere tusinde kroner, blev der kastet efter grundige dyrlæge undersøgelser, af en hund som lugtede forfærdeligt. 

En gravid kvinde har delt sit raseri på mediet Reddit, efter at hun i fem uger har været plaget af en skrækkelig lugt og endda har kastet en stor sum penge efter dyrlægeundersøgelser.

Hun fortæller, at det hele startede en aften, hvor hende og hendes mand spiste aftensmad. Pludselig blev middagen afbrudt af en massiv stank, som ifølge kvinden lugtede voldsomt af rådne æg. Det skriver Mirror.

Hun fortæller også, at hun er lidt ekstra følsom i sin lugtesans da hun er gravid. Men hendes mand reagerede også ved at rynke på næsen, så hun blev bekræftet i, at der var en stank i lokalet - faktisk var den så slem, at hun måtte forlade rummet. 

Lugtede unormalt 

Det stoppede dog ikke der,  i dagene efter kom og gik den forfærdelige stank løbende. Kvindens hovedmistænkte var familiens hund Jerry. Hun fortæller også, at hun er vant til hundens prutter - men at de lugtede yderst fælt og unormalt meget. Derfor forsøgte hun i første omgang at ændre Jerrys kost. Da det ikke hjalp, søgte hun hjælp hos dyrlægen. 

Dyrlægen undersøgte Jerry grundigt, der blev også taget blodprøve for at undersøge om han var syg og fejlede noget - men alle testene viste, at han var helt som han skulle være.

Til sidst brød hun sammen, på grund af bekymring for om der var noget galt med Jerry, som dyrlægen ikke kunne finde.

“Jeg brød sammen. Min angst gik i gang - hvad hvis der er noget galt med ham? Hvad hvis vi mister ham? Jeg blev så stresset”. Skriver kvinden på mediet.

Her blev det for meget for hendes mand, som derfor til sidst indrømmede at Jerry ikke var synderen. Det var faktisk hendes mand, som stod bag de ildelugtende  prutter.

Lod det stå på i fem uger

Hun blev rasende. 

“Jeg havde en fuldstændig nedsmeltning over at muligvis miste Jerry, og så har det stået på i FEM UGER - og så indrømmer min mand, at det var ham som pruttede. Jeg smed ham ud af huset.” Skriver hun på mediet.

“For at være helt tydelig, så har jeg intet imod, at han løj i øjeblikket. Men vi har været ved dyrlægen, som  var forvirret over ikke at kunne finde årsagen. Han var endda med dernede - og så skal der et sammenbrud til, før han fortæller sandheden.” Slutter hun af.

Hun får fuld opbakning på mediet. Mange er enige med hende i, at manden burde være gået til bekendelse langt tidligere. 

Hun fortæller at manden dog fik lov til at komme hjem igen, men under forudsætningen af, at han betalte den fulde dyrlæge regningen for egen lomme.

Mest læste

ANDRE NYHEDER