Her er politiets nye stjerne - den modige hund Alvor længes efter at fange skurke.

Nyheder

01/07/2023

Foto: Svensk Politi
Foto: Svensk Politi

Skrevet af John B Collie

Politiet har fået en ny stjerne.

Politiet i Sjuhärad har fået en glædelig tilføjelse til deres hundegruppe - hvalpen Alvor.

Alvor, der nu begynder sin uddannelse, er blevet præsenteret af sine kommende kolleger i et opslag på Facebook.

Hunde er utroligt vidunderlige på alle måder. De spreder glæde, tilbyder perfekt selskab, er fremragende legekammerater og kan ofte få deres ejere til at grine hjerteligt med deres charmerende påfund. Udover dette, spiller de en afgørende rolle inden for flere af samfundets mest vigtige sektorer, som sundhedspleje, ældreomsorg, og politi.

Nu har politiet i Sjuhärad alle grund til at være glade, da de byder velkommen til Alvor, deres seneste stjerneskud.

"Velkommen til hundegruppen i Älvsborgs nyeste og yngste medlem – Alvor! Forsvarets Lennis er blevet storebror, og hvis alt går som planlagt, skal Alvor overtage som tjenestehund, når det er tid for Lennis at gå på pension," skriver Karin fra hundegruppen på Facebook.

"Alvor, en ni uger gammel malinois hvalp, sluttede sig til sin nye familie for en uge siden. Han er en energisk, nysgerrig og fræk lille fyr, der gør sit bedste for at få gang i schæferonklen derhjemme. Selvom Lennis finder hvalpen lidt irriterende, tager han alligevel sit ansvar som storebror og viser stor tålmodighed med ham. Nu har Alvor og Lennis sommerferie sammen med deres mor, men derefter begynder den store og spændende rejse mod at blive en tjenestehund."

Kommentarerne på opslaget viser en varme og entusiasme for det nye medlem.

Flere brugere sender lykønskninger til Alvor og udtrykker forventning til hans kommende præstationer som en tjenestehund.

"Held og lykke, lille Alvor! Du kommer fra Nycklaberget, og jeg ved, at du allerede har haft et fantastisk liv i dine første måneder i livet! Du vil blive en fantastisk hund og vil gøre alt rigtigt og klare dit arbejde flot, når du er opdraget af Lennis! Held og lykke med det nye job!"

"Næse-kys til Lennis, som skal holde ud med hvalpeleg! Ønsker jer en dejlig sommer!" skrev en af følgerne.

Mest læste

ANDRE NYHEDER