Hund, kat eller fisk? Her er det bedste kæledyr til dig baseret på dit stjernetegn

Nyheder

01/07/2023

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com

Skrevet af John B Collie

Det kan nogle gange være svært at finde ud af, hvilket kæledyr, du skal have. Men baseret på dit stjernetegn er der slet ingen tvivl.

Når du er dyreelsker og pludselig finder plads og hjerte i dit hjem til et nyt kæledyr, kan det være svært at beslutte, hvilket dyr, du skal byde velkommen ind i din familie.

Der er så mange dyr derude, der har brug for et hjem. Hvordan vælger man så kun ét, man vil adoptere?

Nogle gange kan du bruge din mavefornemmelse til at fortælle dig det. Andre gange afhænger det af, hvor du bor, og den tid, du har til rådighed.

Men hvis du stadig kæmper med beslutningen, er der et andet værktøj, der kan hjælpe dig med at træffe den helt rigtige beslutning: Stjernerne.

Her er nogle af de bedste kæledyr til dig baseret på dit stjernetegn - Vi kommer senere med vores bud på de sidste seks stjernetegn i en senere artikel.

Vandmand (20. januar - 18. februar): Grise

Mennesker født under Vandmandens tegn kan nemt blive kede af det. De elsker også en udfordring, hvilket er grunden til, at en gris kunne være perfekt. Grise er meget intelligente og kan være stædige, præcis som dig. Hvis du er Vandmand, der har meget land og tid til rådighed, så undersøg det og se, om en gris kunne være et godt match til dig.

Husk, at der ikke findes noget som en mini-gris. De er store og lidt ustyrlige, men de vil også give dig meget glæde.

En anden udfordring, der er værd at tage på dig, kunne være en hund, der har angst, eller en ældre hund, der har brug for ekstra kærlighed.

Da Vandmænd elsker at kæmpe for en sag, vil du have succes med at adoptere ethvert dyr, der er misforstået, som f.eks. en pitbull, der har været overset på internatet i lang tid. Ethvert dyr, du kan kæmpe for, er den perfekte kandidat til at være din nye bedste ven.

Fisk (19. februar - 20. marts): Fisk

Det er kun passende, at det perfekte kæledyr til dig er en fisk!

Udover den åbenlyse forbindelse er fisk et godt valg for en Fisk på grund af din milde natur og kreative sind. Du vil lægge hele dit hjerte og sjæl i at opbygge det perfekte miljø til din fisk og undersøge det for at sikre dig, at de har plads og tilbehør nok til at trives.

Fisk er medfølende og intuitiv, så bare fordi du ikke kan kæle med din fisk, skal du ikke opgive kærligheden til dem. Du går all-in på dem, du elsker.

Kat er også et fantastisk kæledyr til en Fisk, fordi uanset hvor lang tid det tager dem at falde til ro, vil du aldrig stoppe med at gøre alt, hvad der skal til for at få dem til at føle sig trygge og vinde deres kærlighed.

Vædder (21. marts - 19. april): Store hunde

Væddere er super entusiastiske og unge af sind, præcis som en stor hund.

Du er selvsikker, dristig og kan til tider være lidt impulsiv, ligesom mange af de større hunde, der hopper rundt på de lokale internater. Få nogen til at introducere dig for nogle af deres store hunde, og du vil opdage, at de opfører sig som hvalpe, uanset hvor gamle de bliver. Du og din nye eventyrven kan sammen erobre verden, et kæmpe skridt ad gangen.

Enhver slags hund, der elsker motion og har brug for masser af aktivitet, passer også perfekt til en Vædder.

I kan løbe sammen og give slip på dampen sammen.

Tyren (20. april - 20. maj): Høns

Som Tyr elsker du at være udenfor og have rutiner, hvilket er grunden til, at en flok høns passer perfekt ind i dit liv. At passe på din flok høns vil være en fast og afslappende del af din dag, og du kan nyde frisk luft, mens du hænger ud med dem, når de går rundt og udforsker baghaven.

En lille hund, der elsker at blive forkælet, kan også være perfekt til en Tyren.

Du vil behandle dem som en konge eller dronning, på samme måde som du elsker at blive behandlet.

Tvilling (21. maj - 20. juni): Fugle

Tvillinger er nysgerrige, tilpasningsdygtige og ikke fan af det konventionelle, hvilket er grunden til, at du virkelig vil elske at have en fugl som din nye følgesvend.

De vil holde dig på tæerne, og du vil aldrig vide, hvad du kan forvente fra dem næste gang. Du kan endda lære dem at tale, hvilket vil stimulere både din lyst til socialt samvær og din overlegne intelligens.

En kat er også en god idé for Tvillinger.

De vil nemt tilpasse sig dit travle og til tider hektiske liv, og du vil altid have nogen tålmodigt vente på dig i skyggerne, når du kommer hjem i slutningen af dagens.

Krebs (21. juni - 22. juli): Marsvin

Som krebs er du følelsesladet og sød, når nogen lærer dig at kende, men en smule reserverer før det.

Derfor er marsvin det perfekte kæledyr for dig. Marsvin er sociale dyr, der ofte bliver undervurderet, hvilket du kan relatere til. De kræver masser af kærlighed og opmærksomhed, hvilket passer godt til dig. Samtidig har de ikke noget imod at være alene i kortere perioder, når du skal tage afsted og klare dine ting.

Selvom det måske virker som et usædvanligt valg, er marsvin faktisk et perfekt match for dig. Giv marsvinene en chance!

En lille hund, der har brug for tid til at opbygge tillid og føle sig tryg, ville også være ideel for en krebs. Disse hunde følger dig rundt og er åbne for at blive taget med overalt - hvad mere kan man ønske sig?

Mest læste

ANDRE NYHEDER