Hundeejer aner ikke sine levende råd: Naboen smider mad ind i haven til allergiske hunde

Nyheder

04/07/2023

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com

Skrevet af John B Collie

Naboen vil ikke stoppe med at kaste pølser ind som godbidder til hundene selvom de bliver syge af det.

Fodring af andres kæledyr kommer normalt fra et godt sted, men der er mange grunde til, at det kan være skadeligt og skadeligt for dyret.

Det skriver Mirror

En kæledyrsejer er blevet rasende efter at have opdaget, at deres nabo bliver ved med at fodre deres to hunde over hegnet, på trods af at de har bedt dem om at stoppe med det.

Kan ikke tåle det

Kvinden, der bor ved siden af, har ignoreret deres bønner om at stoppe og fortsætter med at kaste knogler og pølser til hundene, som begge er på specialdiæt.

Et medlem af familien er gået på det sociale medie Reddit for at dele den irriterende situation, da den gør deres elskede hunde syge og utilpas.

"Jeg har to hunde, der er ude det meste af tiden, de spiser to gange om dagen, fordi de simpelthen ikke vil spise mere. De får også et par godbidder i ny og næ. Vi begyndte at lægge mærke til hundegodbidder i form af knogler i vores baghave (vi bruger dem ikke, vores hunde kan ikke tåle dem) - vi trak på skuldrene og troede, de var gamle." skriver kvinden og fortsætter:

"Så så min søster, at naboen kastede mad efter vores hunde, og bad dem venligt om at stoppe, og vores naboer sagde, at de troede, vi havde det svært økonomisk og ville hjælpe os. Min søster sagde tak, men nej tak."

Kaster med pølser

På trods af at familien havde sagt nej blev godbidderne ved med at dukke op.

"For omkring 10 minutter siden gik jeg udenfor for at bringe min hund ind og bemærkede, at naboen kastede hotdogs efter hende, og så snart hun så mig, går hun indenfor," skrev kvinden og fortsatte:

"Mens hun går, fortæller jeg hende, at det ikke er nødvendigt for hende at fodre dem, men hun ignorerer mig fuldstændig. Mine hunde er på en diæt, som deres dyrlæge satte dem på, og de er blevet syge af det mad, mine naboer kaster efter dem før. Vi har bedt dem stoppe flere gange før, men de bliver bare ved med at ignorere os."

Hundeejeren er i tvivl om, hvad hun skal gøre nu, og har modtaget forslag fra Reddit-brugere.

Mest læste

ANDRE NYHEDER