Hunden blev ved med at vække deres baby om natten: Til sidst takkede de den

Nyheder

29/06/2023

Henry, der reddede familiens lille pige, Foto: Twitter
Henry, der reddede familiens lille pige, Foto: Twitter

Skrevet af John B Collie

Familiens Boston-Terrier Henri blev en helt af de helt store.

En hund er menneskets bedste ven. For Kelly Dowling er hunden Henry ikke bare hendes bedste ven, den er også hendes største helt. Familien fra Glastonbury i Connecticut var vidne til hunden helt utrolige loyalitet overfor familien. I starten var familien dog irriteret på Henry, fordi han hele tiden løb ind og vækkede deres lille pige.

Men efter sandheden gik op for familien, er Henry blevet ophøjet til familiens store helt.

Det startede med at familiens otte måneder gamle pige fik tilranet sig en forkølelse. Kelly Dowling og hendes mand syntes, at det var bedste, de kunne gøre, var at putte hende i sengen for at holde hende varm.

Forældrene havde ingen anelse om, at deres lille prinsesse var i fare, men deres hund fornemmede, at der var noget galt.

Efter at have lagt sin datter i sin vugge, blev Henry ved med at forstyrre. Til sidst måtte Kelly skælde Henry ud, men han blev alligevel ved med at løbe ind til datteren.

Henry gjorde det fem gange før det lykkedes ham at vække pigen, som begyndte at græde. Den bekymrede mor løb straks ind for at tjekke til sin datter.

Kelly var rasende på Henry, men hun lagde mærke til, at datteren græd på en underlig måde.

"Hun lød ikke rigtigt. Så jeg tog hende med nedenunder, og hun havde problemer med at trække vejret," fortæller Kelly om situationen.

Familien tog straks barnet med til Connecticut Children's Hospital, hvor lægen undersøgte barnet og han kunne fortælle forældrene, at pigen havde slim i lungerne. Overbelastningen forsvandt, da det blev suget ud.

Hvorvidt Henry decideret reddede den lille pige er selvfølgelig ikke til at sige, men lægerne påstod, at situationen godt kunne have udviklet sig kritisk.

Mest læste

ANDRE NYHEDER