Kvinde skulle passe hund et par uger: Ejeren vendte aldrig tilbage

Nyheder

28/06/2023

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Skrevet af John B Collie

Ejeren vendte simpelthen aldrig tilbage igen.

Det kan være en stor ære, når din ven siger, at de vil have dig til at passe deres kæledyr, når de tager på ferier rundt omkring i verden – især hvis du ikke har dit eget kæledyr, men seriøst overvejer at tage springet.

Det skriver Mirror

Du får alle fordelene ved at have hund i en kort periode og kan afveje, om ulemperne er det værd for dig – og så kan du afleveret hunden igen.

Tilbyder at passe hund

Men en kvinde fik mere, end hun havde regnet med, da hun sagde, at hun ville passe sin vens hund i et par uger.

Den betænksomme ven havde tilbudt at passe hunden i et par uger, men endte med at have den i ind til videre seks uger, uden at høre noget fra sin ven.

Hun havde endda kontaktet veninden, men hendes opkald og sms'er var forblevet ubesvaret.

Den chokerende fortælling kom frem, efter at den bekymrede kvinde lavede et desperat opslag på forummmet til Mumsnet for at få råd.

Seks uger ind til videre

Hendes indlæg hævdede:

"Min veninde efterlod sin hund hos mig, mens hun var væk i et par uger. Hun har nu været væk i næsten seks uger, og jeg har ikke hørt noget fra hende. Jeg har sendt hende beskeder angående et potentielle dyrlægebesøg og negleklipning. Hun har læst beskederne og har ikke svaret. Jeg har ringet til hende, men det ringer bare ud." Hun tilføjede: "Vi er ikke super tætte, mere som naboer end venner, men hun har passet min kat før, og jeg troede, det ville være fint. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre."

Hun spurgte til råds, men ingen kunne blive enige om, hvad hun skulle gøre.

Send den på internat

I kommentarerne var der en person, der skrev: "Send hende en besked om, at hvis hun ikke kontakter dig om hunden inden for de næste 24 timer, vil du give den til internat som efterladt."

"Jeg ville give hende mere end en dag, men jeg ville sende en besked og sige, hvis hunden ikke er blevet afhentet inden næste weekend, vil du kontakte et internat og bede dem tage den," rådgav en anden person.

Kvinden sagde dog, at hun umuligt kunne give hunden væk, da hun var "forelsket" i den. Som svar på kommentarer sagde hun:

"Jeg er blevet forelsket i hunden og kunne aldrig sende den til et krisecenter. Hvis det kommer til stykket, vil jeg beholde den, men jeg er bare ekstremt forvirret."

Mest læste

ANDRE NYHEDER