To venner adopterer 19-årig hund for at fylde hendes sidste dage med kærlighed

Nyheder

05/07/2023

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com

Skrevet af John B Collie

Nogen gange glemmer man hvor fantastiske mennesker kan være mod dyr.

Da Lauren Siler og Lisa Flores hørte om en 19-årig hund, der var blevet overgivet til et dyrehjem, besluttede de sig for at gøre noget helt særligt. De valgte at adoptere hunden, Annie, og give hende den bedste tid i hendes liv, selvom de fik at vide, at hun kun havde omkring en måned tilbage at leve.

Siler og Flores, der bor i Dallas, Texas, var ikke afskrækkede af Annies alder eller helbredstilstand. I stedet lavede de en plan for at forkæle hende og skabte en såkaldt 'bucket list' af oplevelser for hende, som de delte på sociale medier.

"Annie kommer til at have den bedste måned i sine 19 år," skrev Siler på Instagram i juni 2022. "Hun vil opleve kærlighed, hun vil blive behandlet som en prinsesse, og hun vil få masser af kram, is og burgere. Når hendes tid kommer, og hun fortæller os, at hun er færdig, vil hun ikke være alene på et dyrehjem."

Annie blev hurtigt en internetstjerne, da folk begyndte at sende hende kort og gaver og ønskede at møde hende. I løbet af de næste tre måneder oplevede Annie en række fantastiske ting.

Hun havde en 20-års fødselsdagsfest, fejrede jul i juli, havde en spa-dag, lavede nogle malerier, gik svømning, nød picnics, klædte sig ud og nød ture i barnevogn.

Annie gjorde også noget godt: Hun hjalp med at samle donationer, så hver hund på dyrehjemmet kunne få en langvarig tyggegummi, hun delte godbidder ud til nabolagets hunde, og hun inspirerede mange andre til at redde ældre dyr.

Efter at have overlevet sin estimerede "levetid" med mere end et år, døde Annie sidste uge i en alder af 20 år, lige da hendes plejeforældre underskrev de officielle adoptionspapirer.

"Så meget af, hvem jeg er i dag, skyldes Annie," skrev Siler i et mindeindlæg på Instagram sidste uge. "Jeg lærte så meget af hende... At livet er værd at leve! Eventyr og gode dage kan komme, når du mindst venter det! At være modig og sige 'ja' er næsten altid det værd! Men måske vigtigst af alt... at vi lever i en verden med GODE mennesker!"

Mest læste

ANDRE NYHEDER