Hun lod hunden være alene i et øjeblik: Da hun ser dens tunge, tror hun ikke sine egne øjne

Underholdning

13/07/2023

Foto: TikTok
Foto: TikTok

Skrevet af Casper Nissen Nelson

Der kan ske meget på to minutter. Særligt hvis man efterlader sin hund alene i en bil. Rhonda Meeks skulle bare købe en vandflaske, og det gik hurtigt. Da hun kom tilbage til hunden, Lily, troede hun ikke sine egne øjne. Hunden havde pludselig en blå tunge.

Rhonda Meeks kunne hurtigt lægge to og to sammen, idet hun vidste, at hun havde efterladt en blå slush-ice i bilen. Den havde Lily selvfølgelig fundet og havde lappet den i sig.

Den fristende is havde været lige i snudehøjde i kopholderen i bilen, og det havde været en alt for stor fristelse for Rhondas Golden Retriever.

Lily havde været uartig, og det kunne Rhonda faktisk se med det samme, hun satte sig ind i bilen.

"Da jeg satte mig ind i bilen, så hun ikke på mig i starten," fortalte Meeks til dyremagasinet The Dodo. "Hun kiggede bare ud af vinduet."

Mens Lily lod som om, der ikke var sket noget som helst, begyndte hendes ejer at grine ganske hjerteligt. Det faktum, at den skønne hund optrådte så uskyldigt, gjorde det hele mere komisk for Rhonda Meeks.

Da Rhonda forlod bilen, havde hun ikke overvejet, at Lily ville kaste sig over den blå is. Alligevel udtalte hun til hundemagasinet, at "Lily elsker, elsker, elsker is".

Meeks blev ikke sur på Lily. Hun blev snarere glad for, at hunden havde fået hende til at grine. Det havde gjort dagen noget sjovere.

Mest læste

ANDRE NYHEDER