Hund prutter i søvne, kattens reaktion på lyden får internettet til at bryde ud i latter

Underholdning

05/07/2023

Foto: Youtube
Foto: Youtube

Skrevet af John B Collie

Kattens reaktion har fået folk over hele verden til at bryde ud i latter.

Katte og hunde kommer generelt ikke særligt godt ud af det med hinanden. Det ser ud til at det ligger i deres natur at være uvenner, så når du ser både en hund og en kat i samme rum, ved du, at det er tegn på problemer.

Forestil dig nu at eje begge dele. Tja, jeg gætter på, at disse mennesker virkelig har nok at se til, konstant forsøger at holde øje med deres pelsklædte venner og sikre, at de ikke kommer op at slås.

En ejer observerede, hvor fredeligt hans kat og hund lå på sengen, og besluttede at filme det dejlige syn, da noget uventet skete. Drengen, vi er så glade for, at han fangede 'hændelsen' på bånd.

På et tidspunkt lukkede den trætte hund sine øjne og forsøgte at tage en lur, da han pludselig slapp en prut. Katten blev virkelig overrasket over den høje og ret irriterende lyd, og hun kunne bare ikke ignorere den.

For at sikre, at hunden ved, at hun hader hans høje prutter, gav katten ham 'blikket.' Men som om det ikke var nok advarsel, gik hun et skridt videre og tog sagen i egne hænder.

Foto: Youtube

Hun gav det stakkels dyr to hurtige slag i hovedet. Ubevidst om, hvad der foregik, åbnede hunden hans øjne for at forsøge at forstå, hvorfor hans katteven slog ham. Men hun var bare dybt fornærmet over hans hensynsløse opførsel og ville lære ham nogle manerer.

Vi gætter på, at næste gang han beslutter at lade en prut, vil han først tjekke, om der er nogen bag ham eller ej.

Mest læste

ANDRE NYHEDER