Hundeejers velmenende køb fra LIDL ender i latter

Underholdning

04/07/2023

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com

Skrevet af John B Collie

I South Carolina, USA, er temperaturen i disse dage skyhøj. I sådan en hedebølge er der intet bedre end en kølig dukkert, og det gælder også vores firbenede venner. En hundeejer besluttede derfor at købe en kæledyrspool fra LIDL til sin Golden Retriever, Turbo, for at hjælpe ham med at køle ned. Men da poolen blev pakket ud, fik det alle til at grine.

En overraskende lille pool

Turbos familie havde set en kæledyrspool på tilbud i LIDL til 13 dollars (95 DKK) og besluttede at købe den for at give Turbo noget at køle sig ned i under hedebølgen. På emballagen ses en mellemstor hund, en border collie, der sidder komfortabelt i en fyldt pool. Men da familien pakkede den oppustelige pool ud, blev de overrasket over dens størrelse. Poolen var en miniatureudgave, og Turbo kunne kun lige få bagpoterne i vandet.

Hundens reaktion går viralt

Hundemoren delte en video på TikTok af det sjove fejlkøb, som nu er blevet set mere end 5,3 millioner gange. Især Turbos rolige og tilfredse reaktion, mens han sidder i den lille pool, har moret mange brugere på den sociale medieplatform. En bruger bemærkede: "Turbo ser ikke ud til at være generet af det."

En større pool til Turbo

Til trods for den humoristiske fejltagelse, har hundemoren nu købt en større pool til Turbo, så han rigtigt kan køle af. I en opfølgende video viser hun Turbo, der nyder at kunne lægge sig helt ned i vandet.

Interesseret i hundevideoer?

Der er masser af søde og sjove videoer med vores firbenede venner på TikTok. Her kan man nemt bruge timer på at se forskellige hunderacer, der spiser, leger, forsøger at fange en burger i luften, eller som Turbo, plasker rundt i vandet.

Mest læste

ANDRE NYHEDER