Hunden Bunny har lært at tale: Du gætter aldrig hvad hun spørger om

Elskede hunde

01/08/2023

Foto: TikTok
Foto: TikTok

Skrevet af John B Collie

Bunny bruger en plade med knapper til at kommunikere.

Da Alexis Devine begyndte at træne sin hund til at tale ved hjælp af en speciel knapplade, havde hun aldrig forventet, hvilke typer tanker Bunny ville være i stand til at udtrykke.

Det skriver The Mirror

Men den tre år gamle sheepadoodle har bevist, at hunde kan forstå meget mere af verden end bare godbidder, pinde og lege.

Fra at stille spørgsmålstegn ved sin eksistens på jorden til at omtale sig selv som menneske, har Bunny delt nogle meget intelligente og overraskende overbevisninger. Alexis fra Seattle, USA, fortalte Mirror:

"Bunny er i stand til at kommunikere, når hun er bekymret for noget, så jeg kan tale hende igennem det, hjælpe hende med at udforske det eller bare erkende det. Hvis jeg ikke er bekymret, kan hun se, at hun heller ikke behøver at være bekymret. Alternativt kan hun fortælle mig, hvornår hun er glad for et bestemt spil, menneske eller mad, og dette kan informere mig om, hvordan hun kan påvirke hendes dagligdag positivt fremadrettet."

Bunnys berømte TikTok-konto @whataboutbunny kan prale af 8,3 millioner følgere, og selvom flertallet hylder hende som et 'geni', var nogle bekymrede over hendes tanker.

Ud over at give udtryk for, at hun er 'stor ked af det', er Bunny blevet fanget ved gentagne gange at trykke på knapperne 'when no Bunny?'. 

Det tog Alexis som et spørgsmål om, hvornår hun ville dø. "Min første fortolkning var, at Bunny måske spurgte om døden. Det kunne dog have betydet en million ting," forklarede Alexis.

Udtrykker kærlighed

Men det mest komplekse spørgsmål, som Bunny har stillet Alexis indtil videre, er, hvorfor hendes partner Johnny forlod huset for at hente takeaway.

Alexis forklarede: "Så snart han gik ud af døren, løb Bunny hen til hendes bord og trykkede 'vi elsker dig, hvorfor gik?'. Jeg tolkede dette som: 'Vi elsker dig Johnny. Hvorfor gik du?'" 

Der var dog flere årsager til at netop den sætning var så kompleks:

"Dette virker komplekst af mange grunde: brugen af ​​et gruppepronomen, en følelse, et spørgsmål og datid. Hendes kropssprog så ud til at afspejle hendes 'verbale' udtryk." fortæller Alexis og fortsætter:

"Da jeg forklarede, at Johnny snart ville være tilbage, lagde Bunny sig ned og ventede. Jeg tænker meget på denne interaktion."

Hvad er en hund?

Nogle af Bunnys virale videoer har også vist hende spørge 'hvad hund er' og spørge, hvorfor hun er en hund.

"Hun omtaler oftest sig selv som menneske, men der har også været flere lejligheder, hvor hun har omtalt sig selv som en hund," forklarede Alexis. "Måske ser hun sider af sig selv i begge verdener. Det er lige meget for mig, om hun tror, ​​hun er en hund eller et menneske. Det interessante er, at hun overhovedet vælger at interagere på denne måde."

På et tidspunkt var Bunnys følgere bekymrede for, at hun gik igennem en 'eksistentiel krise', da hun trykkede på 'hjælp' og 'hvem er det?' ved hendes spejling i spejlet.

Men Alexis forsikrede, at dette var normal adfærd for hunde, der udviste angst og aggression omkring deres modningsalder - den eneste forskel var, at Bunny kunne kommunikere det.

Kræver tålmodighed

Udover at udtrykke sine dybeste og mørkeste tanker, har Bunny delt sine drømme og anmodet om spilletid - alt sammen med 100 knapper til at tale.

"Jeg har brugt knapper med Bunny fra det øjeblik, vi bragte hende hjem som otte uger gammel," sagde Alexis. "Mit mål har altid været at kommunikere med hende på så mange måder som muligt for at facilitere det tætteste forhold som muligt."

Duoen bruger FluentPets HexTile-system, og Alexis siger, at hemmeligheden bag at knække teknikken er "tålmodighed og masser af positiv forstærkning".

Mest læste

ANDRE NYHEDER