Hunden 'Lightning' har ventet over 2.000 dage på at få et hjem

Elskede hunde

05/07/2023

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com

Skrevet af John B Collie

Den skønne hun har ventet over 2.000 dage på at få et fast hjem, og den skønne Lightning venter stadigvæk.

Over seks år har hunden Lightning opholdt sig i et dyrehjem i Canada, idet den blev "overdraget" til Dog Tales Rescue i Ontario tilbage i 2017. Hendes rørende historie er for nylig blevet formidlet gennem en viral social media video, som har rørt tusinder af hjerter online.

De 41.000 TikTok brugere, der har set videoen indtil videre, er chokeret over at finde ud af, at hunden stadig mangler et fast hjem eller en adoptionsplan. Medarbejderne på Dogs Tales Rescue vurderer, at den 7-årige hvalp har været i deres pleje i mere end 2.000 dage.

"Hun er en hund, der er klar til adoption hos Dog Tales Rescue i Ontario. Hun blev overgivet til os for cirka seks år siden, og familien, der overdrog hende til os, fortalte os, at hun havde været omkring flere hjem, før hun kom til vores center," fortalte en medarbejder fra dyrehjemmet til Newsweek.

"På grund af hendes fortid har hun nogle adfærdsmæssige problemer, og af den grund søger hun et erfarent hjem uden andre kæledyr eller børn."

"Personalet her arbejder med hende hver dag, og hun har det fantastisk med nogle af os. Hun er super intelligent og elsker at lære og lave nye tricks. Hun er fantastisk til agility," tilføjede de.

Foto: Privat

Det blev yderligere delt, at Lightning for nylig rev sit korsbånd og er planlagt til en operation i juli, så hun kan komme tilbage til at være legesyg og aktiv.

Den bevægende video viser Lightning, der sidder alene i et rum. En billedtekst henover videoen angiver, at hvalpen er på "dag 2.040 uden et hjem". Selvom hendes situation er hård, ser hvalpen ud til at være glad, da hun er filmet med en logrende hale.

Siden det blev delt på social media platformen den 1. juli af @DanAndLightening, har TikTok opslaget fået over 7.000 likes og mere end 1.000 brugere har kommenteret. Kommentarsektionen under opslaget er fyldt med støtteerklæringer fra brugere, der håber på at forbedre Lightnings chancer for at blive adopteret.

"Hvordan har hun stadig ikke fundet et hjem? Der må være nogen, der er villig til at tage hende som et kæledyr," skrev en bruger.

En anden bruger tilføjede: "Søde peanut, håber du finder et hjem snart."

Mest læste

ANDRE NYHEDER