Se hunden, der nok er verdens bedste målmand til denne sport

Elskede hunde

30/06/2023

Foto: Youtube
Foto: Youtube

Skrevet af Casper Nissen Nelson

Hunde har forskellige talenter. Nogle er gode til at spise dørkarme eller sko. I øjeblikket bliver denne træningsvideo af målmandstræning spredt på internettet. Og det er ikke en helt almindelig ishockeymålmand, men snarere en ishockeymålhund.

Dedikeret ishockeyhund

I den ene video ser vi, hvor kæmpestor en passion hunden har for at spille ishockey. I video har den et intens opgør med sin ejer. Hunden stirrer på pucken. Ejeren holder staven på den, mens han bevæger sin stav fra side til side. Hunden følger den med øjnene. Så skyder han den til venstre og hunden griber pucken flot med munden. Her scorer ingen, hører man næsten hunden fortælle.

Og i kommentarsporet viser folk deres kærlighed til hunden. En skriver: "En hund og en målscorer... Hvad mere kan jeg ønske mig fra en Instagram side?"

En anden anbefaler den til NHL, deres ishockeyliga: "En masse NHL hold kunne bruge hendes måltalent!"

En tredje er dog lidt bekymret for hunden: "Hvordan klarer tænderne sådan en hastighed?" Til det svarer uploaderen: "Vi bruger en skumgummi puck"

Men det er ikke den eneste video af ishockeyhunden, der lige nu er gået viralt på sport.

Kender forskel på bold og puck

I den anden video ser vi, at den er ligeglad med andre bolde. Den vil kun fange ishockeypucken. Dens ejer skyder forskellige bolde mod hunden, der står i målet, men afviser dem en efter en, også selvom de rammer den på hovedet.

Endelig skyder ejeren den lille sort puck mod hunden, og så er den klar. Den griber den helt ubesværet og løber stolt hen mod ejeren.

Også denne video elsker følgerne på Instagram: "Den der ramte hendes hoved 😂" reagerer en. En anden er virkelig begejstret for hunden: "Jeg elsker Maggie 10 gange mere efter denne video 😍😍😍😍😂👏❤️ hun er episk ... Så koncentreret! ... Se hvordan hun holder øje ... Alle øjne på den sorte puck 🏒🕳️"

Mest læste

ANDRE NYHEDER