Starter sit liv på en byggeplads: Nu får hund med skævt ansigt sin egen bog

Elskede hunde

08/07/2023

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Casper Nissen Nelson

Hunden Alan blev født på en byggeplads i Qatar - nu bor han i Frankrig

En yndig hund med et skævt ansigt har fundet et for-evigt hjem - og skal nu blive helten i en børnebog med et sødt budskab om at blive elsket for den, du er.

Det skriver Mirror

Hunden Alan er en boxer-saluki-blanding og lider af en ansigtsdeformitet kendt som "skæv mund", som får hans overkæbe til at afvige til den ene side, hvilket giver ham et skævt ansigt.

Den to-årige hund begyndte livet som en herreløs hund, der boede på en byggeplads i Doha, Qatar med sine forældre og fem søskende. Familien af ​​hvalpe blev passet og fodret af en sikkerhedsvagt og blev derefter efterladt, da vagten fik at vide, at de ikke længere måtte blive på stedet.

Redder hund fra at dø

Johanna Handley, 43, boede på det tidspunkt i Doha og fandt ud af, at de uheldige hundehvalpe var blevet efterladt og besluttede, som ejer af fem andre redningshunde, at tage dem ind og passe dem. Hun var overbevist om at hundene ville vær døde, hvis hun ikke havde reddet dem.

Johanna, der oprindeligt fra Godalming, Surrey, besluttede at gøre Alan til et permanent medlem af sin familie, fordi hun var bekymret for, at han ikke ville blive adopteret på grund af hans misdannelse i ansigtet.

Lever normalt

Johannas søster besluttede at adoptere en af ​​Alans søskende, og resten af ​​familien blev taget til Amerika via National Greyhound Adoption Program (NGAP).

Nu bor Alan komfortabelt i sit for-evigt hjem i Île de Ré, en ø ud for Frankrigs vestkyst, sammen med Johanna, hendes mand, Dan Strutt, 43, deres datter Darcy, 10, og fem andre redningshunde.

På trods af Johannas indledende bekymringer er Alan rask og lever et helt normalt og lykkeligt liv.

Hun sagde:

"Han er en fuldstændig fantastisk hund, virkelig sød, meget rolig og afslappet. Han elsker at løbe på stranden, og han er en total tyv. Han ville stjæle mad ud af din mund. Jeg tænker faktisk lidt på ham som en terapihund. Han er så sød, bare det at være omkring ham, gør dig en smule gladere."

Udgiver børnebog

Nu skriver forfatteren Johanna en helt ny børneroman inspireret af Alans skæve næse og charmerende personlighed. Bogen skal hedde 'Alan the Wonky Dog'.

Johanna sagde:

"Bogen handler om en lille pige, der finder nogle herreløse hunde i ørkenen, hun knytter sig øjeblikkeligt til Alan, som har et skævt ansigt, men er meget sød. Jeg vil have historien til at vise, at man ikke behøver at være perfekt for at blive elsket."

Johanna er færdig med at skrive bogen og søger lige nu et forlag.

Mest læste

ANDRE NYHEDER