Bedårende hund blev fundet på gaden: Ved siden af lå brev med hjerteskærende besked

Nyheder

04/07/2023

Foto: Privat
Foto: Privat

Skrevet af John B Collie

En efterladt hund blev forleden fundet ved siden af en taske fyldt med hundelegetøj, og i tasken lå et brev med en sørgelig historie.

En velgørende organisation kaldet 'The Wisconsin Humane Society (WHS)' fandt forleden en efterladt hund i Green Bay, USA. 

Hunden, som er blevet døbt 'Baby Girl', var bundet til en brandhane, og ved siden af hende var en taske fyldt med hundelegetøj og -udstyr samt et brev.

I brevet stod den hjerteskærende forklaring på, hvorfor hundens tidligere ejere havde valgt at efterlade hende. 

Det har WHS ifølge Unilad afsløret på Twitter. 

Årsagen var, at Baby Girl lider af en form for sukkersyge, som gør, at hun hver dag skal have insulinindsprøjtninger, ligesom hendes glukoseniveau skal overvåges - alt sammen noget, som hundens tidligere ejer ikke havde råd til. 

En talsperson for WHS har forklaret, at lidelsen kan være en "dyr sygdom at holde i skak" på grund af "månedlige" køb af insulin og "muligvis andet medicin."

"Samlet set kan det koste hundredevis af dollars hver måned [...]," har talspersonen udtalt og forklaret, at den tidligere ejer altså hellere ville overlade hunden til en ny ejer fremfor at få hende aflivet. 

Ifølge talspersonen har det formentlig været en "desperat handling," og organisationen er taknemmelige for, at vedkommende har indset, at han/hun ikke er i stand til at tage sig af dyret. 

"Først og fremmest er vi kede af, at du skulle skilles fra din bedste ven. Det er tydeligt hvor højt, du elskede hende, og vi kan se, at du gjorde dit bedste, mens du kæmpede med dine egne medicinske udfordringer og udfordringer i livet," har organisationen skrevet i en offentlig besked, hvor der desuden står: 

"Vi kan se kærligheden i tasken [...] med alle hendes yndlings ting. [...] Vi kan se kærligheden på måden, du har placeret hende midt i et nabolag, hvor hun hurtigt ville blive fundet. Vi ser din kærlighed i hvor glad og sund Baby Girl ser ud. Og vi ser kærligheden i den besked, som du har efterladt, hvor du bønfalder nogen om at hjælpe hende, da du ikke længere var i stand til det."

Organisationen opfordrede desuden andre dyreejere til at aflevere deres kæledyr anonymt, hvis de ikke er i stand til at tage sig af dem. 

De sluttede af med at skrive, at Baby Girl var "i sikkerhed" og får "massevis af opmærksomhed."

Få dage efter sendte de desuden en opdatering ud, hvor de kunne afsløre, at hunden allerede har fået et nyt hjem.

Foto: Privat

Organisationen har desuden fået kontakt til hundens tidligere ejer, som er taknemmelig og lykkelig for hjælpen.

Mest læste

ANDRE NYHEDER