Kvinde beder dyrlæge om at aflive hendes sunde hund, fordi den ikke er renlig

Nyheder

02/07/2023

Dette er hunden, som kvinden forsøgte at få aflivet. Foto: Privat
Dette er hunden, som kvinden forsøgte at få aflivet. Foto: Privat

Skrevet af John B Collie

På grund af hundens manglende renlighed ville kvinden have den aflivet.

En kvinde fra Wolverhampton har chokeret det lokale samfund ved at bede sin dyrlæge om at aflive hendes sunde hund, fordi den ikke er renlig. Det skriver mediet Express.

Hunden, en ung beagle, er i perfekt sundhedstilstand, men har haft problemer med at blive renlig.

Kvinden, der ønsker at være anonym, har udtalt, at hun ikke længere kan håndtere hundens manglende renlighed og har derfor bedt sin dyrlæge om at aflive den.

Dyrlægen, chokeret over kvindens anmodning, har nægtet at aflive den sunde hund.

Han har i stedet opfordret kvinden til at overveje alternative løsninger, såsom at ansætte en professionel hundetræner eller at finde et nyt hjem til hunden.

Denne sag har skabt stor debat i det lokale samfund og på sociale medier, hvor mange mennesker har udtrykt deres forargelse over kvindens handlinger.

Flere dyrevelfærdsorganisationer har også kommenteret sagen, og de opfordrer folk til at tænke sig om, før de anskaffer sig et kæledyr, og til at forstå, at det er et livslangt ansvar.

Det er vigtigt at bemærke, at det er ulovligt at aflive et sundt dyr uden en gyldig grund i Storbritannien. Dyrlæger har pligt til at rapportere sådanne hændelser til de relevante myndigheder.

I dette tilfælde har dyrlægen valgt at hjælpe hunden ved at finde den et nyt hjem, hvor den vil blive passet og plejet, som den fortjener.

Mest læste

ANDRE NYHEDER