'Min hund gjorde min vens hund drægtig - Jeg nægter at betale for hvalpene'

Nyheder

02/07/2023

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com

Skrevet af John B Collie

En mand er havnet i noget af en 'hunde'-pine, efter at hans ikke kastrerede hund parrede sig med en tæve i løbetid.

En mand med en ikke-kastreret hanhund nægter at hjælpe med at betale udgifterne til hvalpe, efter hans kærestes veninde bragte sin ikke-steriliserede tævehund med til hans gård. Nu spekulerer han på, om han har handlet forkert.

Uforudsete drægtigheder hos hunde er ikke sjældne, og det kan være en temmelig pinlig situation, hvis ens hund uventet gør en anden hund drægtig.

En meget frustreret mand har befundet sig i netop denne akavede situation, men vælger kontroversielt nok ikke at hjælpe med betalingen af den anden ejers dyrlægeregninger og udgifter.

Manden gik til det store online forum Reddit for at spørge brugerne, om han handlede forkert ved ikke at bidrage til udgifterne til hvalpene.

Han forklarede, at hans ikke-kastrerede hanhund bor på hans families gård, og at han ikke tillader andre hunde at færdes frit, medmindre han er til stede hele tiden.

Men mens han var væk på en arbejdsrejse, inviterede hans kæreste sin veninde, Taylor, til at bo hos hende på gården.

Inden ankomsten spurgte Taylor, om der var plads til hendes hunds bur, og manden svarede, at hun ikke kunne medbringe hendes tævehund.

”Hun og min kæreste kan dække udgifterne, siden de handlede bag min ryg. Er jeg galt på den?” spurgte han de andre brugere på Reddit..

Hundreder af Reddit-brugere har støttet ham og kritiseret veninden for at tage sin hund med til gården.

En person kommenterede: ”Hun tog sin ikke-steriliserede hund med til et hus med en ikke-kastreret hanhund, mens hendes hund var i løbetid. Det kræver en særlig form for dumhed at lade en hund i løbetid løbe rundt uden opsyn, og du forsøgte at forhindre, at det skete.”

En anden var enig: ”Hun skulle have lyttet. Det er også ret ironisk, at hun klager over, at din hund ikke er kastreret, når hendes egen hund ikke er steriliseret?”

Nogle antydede, at Taylor ”nøjagtigt vidste, hvad hun lavede”, og at hun sandsynligvis ønskede, at hendes hund skulle have hvalpe for at tjene penge.

En bruger sagde: ”Hun spiller spil, og det er hunden, der betaler prisen. Det er klamt.”

Nogle beskyldte også mandens kæreste for at være med i manøvren og hævdede, at det virkede ”mistænkeligt” og ”lusket”.

Han svarede: ”Jeg har planer om at spørge min kæreste, når hun kommer hjem i morgen. Hun har vidst, siden jeg flyttede hertil, hvorfor jeg ikke tillader hunde, jeg ikke kender, på gården, når jeg ikke er til stede. Jeg har i ugevis bedt om en forklaring på, hvorfor hun valgte at gå bag min ryg denne gang.”

Han forklarede i sit opslag:

”Hun ankommer med sin hund, som er i løbetid. Min kæreste havde sagt til hende, at hun kunne tage hunden med. Jeg tilbød at betale for, at hendes hund kunne være i den lokale hundepension, mens jeg var væk, men min kæreste og Taylor sagde, at jeg var kontrollerende. Jeg forklarede, at jeg bare ikke ville risikere noget.”

Han bad Taylor om at holde hendes hund i snor og under opsyn, mens den var udenfor.

"Taylor rejste den dag, jeg kom hjem. Uger senere fik hendes hund hvalpe," sagde han. ”Min kæreste indrømmede, at de kun satte Taylor’s hund i snor, når min fætter var på besøg, og lod den løbe frit resten af tiden.”

Nu vil Taylor have, at han betaler halvdelen af dyrlægeregningerne og udgifterne til hvalpene, indtil de finder nye hjem.

”Hun brokker sig over for min kæreste om, at jeg ikke har fået kastreret min hund. Jeg nægter at betale,” sagde han.

Han forklarede, at hans hanhund er ikke-kastreret af ”grunde relateret til lokalsamfundet”, og at det ikke er hans skyld, at Taylor's hund kom ind i gården og parrede sig.

Mest læste

ANDRE NYHEDER