Frygtløs hund iværksætter redningsmission for at redde det, hun Elsker Mest

Underholdning

28/06/2023

Foto: Privat
Foto: Privat

Skrevet af John B Collie

Hunden Sayen så frygten direkte i øjnene.

Der er ingen tvivl om, at hunden Sayen er vild med sin mor og far, men der er noget andet, der rangerer øverst i hendes lille hundehjerte.

"Hun elsker sin bold," fortalte Enzo, Sayens far, til The Dodo.

Sayen er så besat af den fuzzy, grønne kugle, at selv når hun lægger sig ned for at sove, forlader den aldrig hendes side.

Forleden dag truede noget dog med at afslutte Sayens søde romance med den altid-elskede bold.

Sidste weekend var Enzo hjemme og talte med sin kone på deres terrasse, da Sayen kom hen og lagde sin bold ved hans fødder, og inviterede ham til at kaste den. Uden at tænke meget over det, gav Enzo bolden et godt sving — kun for at se den hoppe væk fra deres ejendom og ned i en nærliggende tom grund.

Sayen var chokeret.

"Du skulle have set det blik, hun gav mig," sagde Enzo. "Hun gøede og hoppede rundt."

Da de ikke kunne se nogen anden måde at få bolden tilbage på, planlagde Enzo og hans kone en redningsmission — med deres modige hvalp i spidsen for at redde det, hun elsker mest:

Med hundens sikkerhed som deres højeste prioritet, brugte Enzo og hans kone en ekstra stærk snor og forstærket sele til at sænke Sayen ned i den tomme grund, hvor hun snart blev genforenet med sin elskede bold.

"Der var ingen måde, det kunne gå galt," sagde Enzo. "Jeg var sikker på, hun ville få bolden. Hun er utrolig klog."

Takket være Sayens heltemod er alt nu, som det skal være.

At se Sayens dedikation til hendes yndlingslegetøj imponerede hendes forældre den dag: "Jeg blev endnu mere forelsket i hende. Hun overrasker mig altid," sagde Enzo.

Fremadrettet har Enzo lovet at være mere opmærksom, når han kaster Sayens bold — men tilsyneladende tager den lille hund ingen chancer.

"Nu bringer hun kun bolden til min kone for at få hende til at kaste den," sagde Enzo.

Mest læste

ANDRE NYHEDER