Hund trak tv-vært væk fra kameraet i underholdende klip

Underholdning

05/07/2023

Foto: BBC
Foto: BBC

Skrevet af John B Collie

Tv-værten blev trukket hen af gulvet midt i liveudsendelsen.

BBC Breakfasts Carol Kirkwood har ikke meget held, når det kommer til at sende sammen med hunde - noget, der igen blev demonstreret i tirsdagens BBC Breakfast under et særligt kaotisk øjeblik.

Showets faste vejrpige sendte live fra Wimbledon for at fejre starten på den årlige tennisturnering, hvor hun gav seerne sin sædvanlige gennemgang af dagens vejrudsigt.

Under hendes udsendelse blev Kirkwood ledsaget af en af Wimbledons søgehunde, Ray. Mens hun sendte ind til Salford-studiet via videolink, sagde hun til medværterne Sally Nugent og John Kay: "Er han ikke bare den mest skønne dreng?" om hunden.

Kirkwood blev rød i hovedet mens hun sendte liv, før hun tilføjede:

"Dette er Ray, han bliver fem i august, og han er en af søgehundene her. Mens vi har ventet på, at I skulle komme til os, har han siddet der som en gentleman og bare kigget fremad på sin træner og bare været perfekt. Jeg ved ikke engang, hvad vejret er i dag, jeg er så distraheret."

Efter at have givet sin vejrudsigt kommenterede vejreksperten, hvor godt Ray havde opført sig, idet hun påpegede, at han "næsten ikke havde bevæget sig". Men det ser ud til, at Kirkwood sagde det lidt for tidligt, da hunden derefter satte i løb og trak i snoren hun holdt, hvilket trak hende hen over gulvet.

Tilbage i studiet udbrød Sally: "Åh nej, åh Carol! Kirkwood er nede. Det er sket igen. Er hun okay? Har du det godt? Er du okay?"

"Ja!" forsikrede en grinede Carol dem, før hun refererede til en lignende hændelse, der skete live på luften i 2021: "Jeg kan ikke tro, at dette er sket igen. Chelsea Flower Show om igen!"

Det er ikke de eneste uheldige hunde-relaterede hændelser, hun har haft på BBC Breakfast, mindeværdigt fik hun udtrykkene "hundeluftere" og "joggere" blandet sammen, mens hun var på luften, hvilket førte til en morsom freudiansk forsnakning.

BBC Breakfast sendes dagligt fra kl. 6 på BBC One og BBC News.

Mest læste

ANDRE NYHEDER