Daisy ville ikke tage sin medicin: Ejerens trick får alle til at grine

Elskede hunde

09/07/2023

Foto: TikTok
Foto: TikTok

Skrevet af Casper Nissen Nelson

Daisy er en lille puddel, som ikke vil tage sin medicin. Det er der flere hunde, der har problemer med, så derfor gik dette pars trick viralt. Det er nemlig både kreativt og virkeligt sjovt. Mange har efterfølgende antydet, at de vil forsøge det samme trick med deres hunde.

Det er nogle gange rigtigt svært at få hunde til at tage deres medicin. Som regel regner hunden det ud, hvis man gemmer en pille i leverpostej eller noget andet, som hunden normalt er rigtig glad for.

Dette trick er af en helt anden kaliber. Den er simpel, den er kreativ, og frem for alt er den super sjov.

Videoen gik viralt på TikTok og er set mere end tre millioner gange. Og det forstår man godt. Den har fået snart en halv million likes og mere end 2.000 har syntes, at det har været værd at kommentere på videoen.

Du kan se videoen lige her.

På videoen ses dens ene ejer, der tilsyneladende er i gang med at skære noget mad. Daisy står forventningsfuldt bag hende, og står klar til at gribe noget, hvis noget skulle gå galt.

Pludselig taber personen medicinen, der er pakket ind i noget, som Daisy tror er en lækker snack. Den går straks efter snacken og kigger op på sine ejere for at se, om det var ok, og om den slipper afsted med at hapse det tabte.

De to ejere spiller skuespil og lader som om, at det var et uheld. Så Daisy bliver snydt.

Flere kommentarer hylder de to ejere.

En skriver f.eks. at hun prøvede tricket, men at det kun virkede en gang.

Mest læste

ANDRE NYHEDER