Familie troede deres hund var død: Otte år senere kommer den hjem

Elskede hunde

09/07/2023

Foto: Privat
Foto: Privat

Skrevet af Casper Nissen Nelson

En meget rørende historie er kommet frem efter en familie, der for otte år siden mistede deres hund, blev genforenet med deres firbenede ven.

Det var uden tvivl en ganske forfærdelig dag, da den nu 35-årige Magdalena Klubczuk i 2013 mistede sin hund – Det skriver det britiske medie Daily Mirror.

Den lille Shih Tzu ved navn Roxy forsvandt en skæbnesvanger dag, og kvinden brugte derefter to uger på et lede efter den dengang tre år gamle hund, inden hun til sidst måtte se sandheden i øjnene: Roxy var væk.

Og sådan forblev det altså i otte år. Derfor må det også have været noget af en overraskelse og glædelig nyhed, da Magdalena Klubczuk nytårsaften pludselig så den lille hund spankulere rundt i området.

Hunden blev samlet op, og bragt til et dyrecenter i nærheden, hvor ansatte scannede hunden for en chip. Derefter lykkes det at finde ejerens information og dyrecentret kunne så ringe Magdalena op og fortælle den glædelige nyhed.

”Da de ringede, kunne jeg slet ikke tale. Jeg var i sjok,” siger Magdalena Klubczuk og fortsætter:

”Vi har brugt alle de år på at tro, hun var død. Jeg troede slet ikke på det. Jeg fortalte dem faktisk, at det var umuligt, fordi min hund lå i sofaen ved siden af mig. Så gik det op for mig, at de talte om Roxy.”

Hos dyrlægen opdagede de, at den lille hund havde en brysttumor. Derfor skal Roxy tilbage til dyrlægen snart. Magdalena Klubczuk og familien kan nu bare håbe at Roxy bliver rask, så den kan komme med hjem til familien og deres anden hund.

Mest læste

ANDRE NYHEDER