Robert adopterede to hunde ingen ville have: De reddede hans liv

Elskede hunde

09/07/2023

Foto: Privat
Foto: Privat

Skrevet af Casper Nissen Nelson

Robert adopterede to hunde, som ingen andre ville have. De endte med at gengælde hans kærlighed, ved at redde hans liv

Robert McGowan besluttede sig for, at han ville adoptere to pitbulls fra et internat. Der var nemlig ingen andre, der ønskede at adoptere dem, og syntes Robert var synd.

Den kærlighed han viste dem, endte de to hunde med at gengælde, da Robert en dag blev overfaldet af en bande under et røveriforsøg. Det skriver det amerikanske medie The Dodo.

Ellabelle og Ladybug var havnet på et internat, som forsøgte at finde en ny familie til de to pitbulls. Racens ry for at være aggressive og farlige gjorde dog, at internatet havde svært ved at finde nogen, der ville adoptere dem.

Det var ærgerligt, for hverken Ellabelle eller Ladybug viste tegn på aggressivitet. Alligevel var der ingen, der ønskede adoptere dem. En dag fik Robert øje på de to hunde, og han faldt pladask for dem. Derfor besluttede han sig for at adoptere dem på stedet.

Da han fik de to pitbulls med hjem, begyndte de straks at vise sig fra deres gode side, selvom de aldrig haft nogle glæder i livet. Det skabte et helt særlig bånd mellem hunde og ejer, der nærer stor kærlighed til hinanden.

På grund af den store kærlighed til deres ejer, tøvede Ellabelle og Ladybug heller ikke med at komme ham til undsætning, da han en dag blev overfaldet i sin garage af fire fremmede mænd.

Overfaldsmændene krævede, at Robert afleverede sine nøgler til sin bil. Han forklarede de fire mænd, at nøglerne hang inde i huset. Hvad han dog glemte at fortælle dem var, at han også havde to pitbulls i huset, som var klar til at beskytte ham.

Lige så snart gerningsmændene åbnede døren, stod både Ellabelle og Ladybug i døren. De jagede de fire mand ud af huset, hvorefter de løb over til Robert, som de åbenlyst ville beskytte for enhver pris.

Robert blev slået i hovedet, hvilket kostede ham et blåt øje. Takket været Ellabelle og Ladybug gik det dog ikke værre for sig, ligesom han heller ikke mistede sin bil.

Mest læste

ANDRE NYHEDER