Hundelufteren Adrian skræmt efter grusom opdagelse under gåtur

Nyheder

03/07/2023

Foto: Privat
Foto: Privat

Skrevet af John B Collie

Hundene fik pludselig færten af noget lækkert. Men da Adrian bukkede sig ned og så hvad der lå på jorden, blev han forfærdet.

Det kan være noget af en mundfuld at være hundeejer. 

Det har uden tvivl sine fordele at kunne komme hjem til en dejlig, blød hund, der bliver glad for at se sin ejer, og gåturene er også godt for både sundheden og blodomløbet.

Men det kan også være svært sommetide, og hvis ens hund bliver syg eller dårlig, så kan det være svært at holde hovedet koldt og de bekymringer må man også finde sig i som hundeejer.

Foto: Privat

Alligevel var det en særlig gruopvækkende oplevelse, der ventede 31-årige Adrian Hitchmough, da han onsdag morgen var ude og gå en tur med sine to hunde, Tia og Skye, skriver Liverpool Echo. 

Under gåturen i den lokale Hale Bank Park i den engelske by Widnes fik de to hunde færten af nogle lækre hundekiks, der lå i det nærtliggende græs, hvilket fik snuderne på gled.

Men inden at hundene kunne nå at sætte tænderne i godbidderne, nåede Adrian Hitchmough at samle dem op, og det var heldigt.

Foto: Privat

For i græsset gemte der sig hundekiks, hvor ukendte gerningsmænd bevidst havde stukket søm i godbidderne. Da Adrian Hitchmough kom hjem, og viste godbidderne til sin mor, Susan blev hun rasende.

- Det er så væmmeligt. vi går tur med hundene i den park hele tiden, men nu kommer vi ikke tilbage, siger moderen til avisen. Hun advarer nu andre hundeejere om at holde et vågent øje, når de går tur med deres hund.

- Han (Adrian, red.) bragte hundene med sig hjem igen, og viste mig godbidderne. Det fik mig straks til at ringe til min mand og fortælle ham om episoden. Der er jo mange hundeluftere, der bruger området, og jeg vil jo bare gerne advare dem om dette her, siger Susan Hitchmough til avisen.  

Mest læste

ANDRE NYHEDER