Reddet gadehund kan ikke stoppe med at smile, da hun endelig indser, at hun er i sikkerhed

Elskede hunde

04/07/2023

Foto: LINDSAY PALUBA
Foto: LINDSAY PALUBA

Skrevet af John B Collie

Den skønne gadehund har ikke stoppet med at smile siden hun blev reddet.

Mød Kit - en 10-årig hund, der for nylig blev reddet fra gaderne i Tyrkiet. Kit rejste til USA for at møde sin kærlige nye mor, Lindsay Paluba. Den lille hund var udmattet og tynd, men så glad for at være kommet hjem.

"Hun var meget tynd, alle hendes fortænder var slidt ned, og hun manglede al pelsen på maven og halsen," fortalte Paluba til The Dodo. "Kit måtte få fjernet alle sine fortænder, og nu har hun det mest perfekte gummismil.”

Efter at have levet det meste af sit liv på gaden, fandt Kit sikkerhed i de nye bekvemmeligheder, som Palubas hus tilbød.

"Så snart hun fandt sin seng indenfor, løb hun hurtigt over til den og flyttede sig ikke," sagde Paluba. "Det var helt klart et sikkert sted for hende."

Den modige pige var nervøs for sine omgivelser i starten. Kit var usikker på sine tre nye pelsede søskende og ukendt med den kærlighed, som hendes forældre viste hende, men hun lærte hurtigt, at hun var kommet hjem.

"Hun log konstant på sengen og rykkede hele tiden frem for at bede om kæl," sagde Paluba.

Sammen med Kits forsigtige, men glade halesving kom et tøvende smil. Hun ville gerne vise al den kærlighed, hun havde indeni, men hun var ikke helt klar i starten.

Foto: LINDSAY PALUBA

Så brød den søde pige helt ud af sin skal.

"Det tog kun et par dage for Kits smil og halesving at ændre sig fra nervøst til glad," sagde Paluba. "Da hun mødte sine pelsede søskende, kunne man se, at hun sænkede paraderne."

På grund af hendes helbredstilstand kunne Kit ikke fuldt ud interagere med sine søskende, men det stoppede hende ikke i at være besat af dem.

"Hun elsker at følge efter dem, med halen logrende," sagde Paluba. "Jeg tror, de hjælper hende med at føle sig tryg."

Siden da har Kit haft det bedre for hver dag, og hendes personlighed er blomstret endnu mere. Fra at være en genert hund, styrer Kit nu huset med sin kærlighed og livlige energi.

"Hun har overtaget alle hundesengene i huset uden forskelsbehandling," sagde Paluba. "Hendes personlighed kommer mere og mere frem hver dag. Indtil videre er hendes yndlingsting at rulle sig i græsset, spisetid, at få kæl og at lege med bold. Hun er officielt en del af familien nu."

Kit er stadig i behandling for sin vægt og hud, men heldigvis har hun den bedste familie ved sin side. Og den søde pige lader ikke

Mest læste

ANDRE NYHEDER